Kinoprogram
Min profil

Tidenes Kinojul på Aurora kino!

Alle våre kinoer har hatt fantastisk hyggelig besøk i Jula. Tusen takk til alle 24 917 som har besøkt våre kinoer!

Denne julen har det virkelig vært artig å drive kino igjen! Hvilken avslutning vi fikk på året!

Folk her nord har gått mann av huse for å gå på kino denne julehøytiden. Aurora kino har hatt tidenes beste jul, målt etter besøk. Kampen om Narvik er virkelig en film som alle skal se.

Til sammen hadde vi 24 917 kinobesøkende på våre kinoer mellom 1.juledag og nyttårsaften. Disse fordelte seg på følgende måte

• Aurora kino Fokus           15 389
    Aurora kino Narvik            4 108
    Aurora kino Alta                 3 362
    Aurora kino Kirkenes          955
    Aurora kino Lakselv             888
    Aurora kino Vardø               215

Aldri før har vi hatt så mange på kino i løpet av julen. Nærmest var julen 2017, hvor vi hadde 22 606 på våre kinoer. Det var den julen vi hadde premiere på Den 12.mann. (Harald Zwarts film om Jan Baalsruds flukt under 2.verdenskrig). Ser vi lenger bak enn dette har ingen jul engang vært i nærheten av disse besøkstallene.

Her i Tromsø hadde vi 15 389 besøkende i julen. I 2017 hadde vi tilsvarende 15 302 besøkende. Så selv i Tromsø, hvor Den 12.mann satte alle mulige slags besøksrekorder, har vi hatt bedre besøk denne julen!

Man kan trygt si at nordnorsk krigshistorie får folk ut av godstolen, og inn på kino. Kampen om Narvik troner i ensom majestet på besøkstoppen i jula, med 16 841 besøk. Også Folk og røvere i Kardemomme by og Avatar: The Way of Water har hatt et godt besøk på kino. Topp 5 i jula har vært:

• Kampen om Narvik                                          16 841
    Folk og røvere i Kardemomme by                  3 622
    Avatar: The Way of Water                                3 177
    Pus med støvler: Et siste ønske                         426
    Teddybjørnens Jul                                              289

Vel så artig som å se årets besøkstall, har vært å se så mange glade ansikter, og så mye liv på kinoene i julen! Det har bokstavelig talt sydet av liv på kinoen. 96 kinovisninger har vært helt utsolgte. 70 av totalt 100 forestillinger av Kampen om Narvik har vært helt full! I både Alta og Kirkenes var samtlige forestillinger av Kampen om Narvik helt full, og i Narvik var det kun ledige plasser på noen formiddagsvisninger. Også her i Tromsø har de aller fleste forestillingene vært helt fulle.

reklame
{{loaderText}}