Vi viser film igjen - med nye åpningstider

Aurora kino Kirkenes har åpnet dørene og har nå program fra fredag til søndag i hele mai ! »

James Bond - No time to Die blir utsatt

Kjære Bond-fans! ​Vi kan dessverre bekrefte at verdenspremieren på JAMES BOND: NO TIME TO DIE er flyttet til november. »

Vi søker ny kinosjef i Kirkenes og Vardø.

Vår kinosjef i Kirkenes og Vardø har søkt nye utfordringer, og vi søker hennes etterfølger. Vår nye kinosjef vil overta ansvaret for en veldrevet avdeling, som har vist stabile resultater de siste årene. »

Elektronisk Gavekort

Endelig kan du kjøpe kinogaven på nett ! »

Lukkede bedriftsvisninger

Har dere et ønske om å belønne ansatte, invitere samarbeidspartnere eller kanskje har dere et kick-off i forbindelse med en produkt- eller tjenestelansering? Hvorfor ikke kombinere dette med en eksklusiv visning - bare for dere? Konseptet legger til rette for at du kan skreddersy opplevelsen helt etter dine egne behov. »

Perledykkerne

Dette er et konsept for de som jakter på perlene i kinoprogrammet på våre kinoer i Tromsø, Alta, Narvik og Kirkenes. Dette er vår måte å hjelpe våre kunder til å oppdage filmperlene på kino – filmer som taler til hodet og hjertet, og gir opplevelser utover bare å underholde. Vi vil informere om perlefilmene fortløpende gjennom nyhetsbrev og på Facebook. »

Last ned Aurora kino-appen.

For første gang får du nå hele kinoturen: program, billettkjøp, venner og mer i en egen mobil-app. Og ikke bare det - nå kan du lagre kortet ditt og betale kinobilletten enkelt med et klikk. »

Aldersgrenser på kino.

Aldersgrensene er tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Familiebilletten