Nyheter

Besøk av regissør Elle-Máijá Tailfeathers

Elle-Máijá kommer rett fra TIFF hjem til Kirkenes med filmen sin THE BODY REMEMBERS WHEN THE WORLD BROKE OPEN, for visning 23. januar kl 1800. »

Elektronisk Gavekort

Endelig kan du kjøpe kinogaven på nett ! »

DISNEY MED ADVARSEL TIL STAR WARS-FANSEN

"Det er viktig at besøkende blir gjort oppmerksomme på hva som venter av visuelle effekter"... »

Kinoen feirer PRIDE!

Barents Pride kommer tilbake til Kirkenes for 3. gang- og kinoen er selvsagt med på feiringen! »

Lukkede bedriftsvisninger

Har dere et ønske om å belønne ansatte, invitere samarbeidspartnere eller kanskje har dere et kick-off i forbindelse med en produkt- eller tjenestelansering? Hvorfor ikke kombinere dette med en eksklusiv visning - bare for dere? Konseptet legger til rette for at du kan skreddersy opplevelsen helt etter dine egne behov. »

Perledykkerne

Dette er et konsept for de som jakter på perlene i kinoprogrammet på våre kinoer i Tromsø, Alta, Narvik og Kirkenes. Dette er vår måte å hjelpe våre kunder til å oppdage filmperlene på kino – filmer som taler til hodet og hjertet, og gir opplevelser utover bare å underholde. Vi vil informere om perlefilmene fortløpende gjennom nyhetsbrev og på Facebook. »

Last ned Aurora kino-appen.

For første gang får du nå hele kinoturen: program, billettkjøp, venner og mer i en egen mobil-app. Og ikke bare det - nå kan du lagre kortet ditt og betale kinobilletten enkelt med et klikk. »

Aldersgrenser på kino.

Aldersgrensene er tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »