Nyheter

Babykino: Jul i Mummidalen

Fredag 24. november kl. 12.00 viser vi Jul i Mummidalen. Vi har valgt å gå for en barnefilm denne gangen pga. planleggingsdag i barnehagene. Vi demper lyden og setter på lett belysning. Vi sees! »

Billettsalget til Star Wars: The Last Jedi

Vi starter billettsalget til Star Wars: The Last Jedi tirsdag 10. oktober kl. 09:00 på nett. Filmen har verdenspremiere 13. desember. »

Den STORE Kinodagen 2017!

Som alltid feirer vi den STORE Kinodagen første lørdag i november med halv pris på alle visningene, og i år skal vi også kjøre natt-maraton fra fredagskvelden til lørdags morgen! »

Film fra Nord til Kirkenes

Film fra Nord er Tromsø internasjonale festivals populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen. »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund

Aurora kino stilte med en stor delegasjon på Den norske filmfestivalen i Haugesund som nylig gikk av stabelen. Det ble mange seminarer og møter, men vi fikk da også sett noen filmer, og her vil vi trekke fram tre av dem: »

Høsthalvårets Kinoklubbfilmer.

Dette semesteret viser vi fem filmer i Kinoklubben. Her får du servert fransk vingård, historisk kjærlighetsdrama, norsk samfunnsaktuelt drama, Agatha Christie krim og Jan Baalsruds dramatiske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. »

Besøks- og omsetningsrekord.

Totalt løste 22.589 billetter på kinoen i fjor. Dette er en økning på 1.087 besøk, eller 5 %, sammenlignet med 2015, som også var et svært godt kinoår i Kirkenes. Vi må faktisk 27 år tilbake for å finne tilsvarende gode besøkstall på kino i Kirkenes. »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten for filmer som BIRKEBEINERNE, CAROL, GRAND HOTEL og A PERFECT DAY. »

Nye aldersgrenser på kino fra 1. juli 2015

De nye aldersgrensene blir tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »