Babykino: Jul i Mummidalen

Fredag 24. november kl. 12.00 viser vi Jul i Mummidalen. Vi har valgt å gå for en barnefilm denne gangen pga. planleggingsdag i barnehagene. Vi demper lyden og setter på lett belysning. Vi sees! »

Billettsalget til Star Wars: The Last Jedi

Vi starter billettsalget til Star Wars: The Last Jedi tirsdag 10. oktober kl. 09:00 på nett. Filmen har verdenspremiere 13. desember. »

Den STORE Kinodagen 2017!

Som alltid feirer vi den STORE Kinodagen første lørdag i november med halv pris på alle visningene, og i år skal vi også kjøre natt-maraton fra fredagskvelden til lørdags morgen! »

Film fra Nord til Kirkenes

Film fra Nord er Tromsø internasjonale festivals populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen. »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund