Nyheter

Film fra Nord til Kirkenes

Film fra Nord er Tromsø internasjonale festivals populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen. »

Filmvisning i samarbeid med Barents Exchange!

Fredag 22. september kl. 21.30 viser vi kortfilmprogrammet SIDE BY SIDE: A DAY IN THE LIFE OF... i samarbeid med Barents Exchange. Visningen er gratis, og har 15 års aldersgrense. »

Babykino: What Happened to Monday?

Fredag 15. september kl. 12.00 viser vi What Happened to Monday? som høstens første babykino. Vi demper lyden og setter på lett belysning. Vi sees! »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund

Aurora kino stilte med en stor delegasjon på Den norske filmfestivalen i Haugesund som nylig gikk av stabelen. Det ble mange seminarer og møter, men vi fikk da også sett noen filmer, og her vil vi trekke fram tre av dem: »

Billettsalget til Kingsman: The Golden Circle har startet!

"Kingsman: Secret Service" introduserte verden til Kingsman - en uavhengig, internasjonal superhemmelig etterretningsorganisasjon hvis endelige mål er å holde verden trygg. I "Kingsman: The Golden Circle står våre helter overfor en ny utfordring. Kjøp billetter nå! »

Høsthalvårets Kinoklubbfilmer.

Dette semesteret viser vi fem filmer i Kinoklubben. Her får du servert fransk vingård, historisk kjærlighetsdrama, norsk samfunnsaktuelt drama, Agatha Christie krim og Jan Baalsruds dramatiske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. »

Auroras Barnefilmdager 2017!

Kirkenesdagene er rett rundt hjørnet, og vi dedikerer dagene til barna! Vi kjører reprise på en mengde gode barnefilmer til halvpris! I tillegg har vi premiere på Ulv i Fåreklær! Billettsalget er i gang! »

Besøks- og omsetningsrekord.

Totalt løste 22.589 billetter på kinoen i fjor. Dette er en økning på 1.087 besøk, eller 5 %, sammenlignet med 2015, som også var et svært godt kinoår i Kirkenes. Vi må faktisk 27 år tilbake for å finne tilsvarende gode besøkstall på kino i Kirkenes. »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten for filmer som BIRKEBEINERNE, CAROL, GRAND HOTEL og A PERFECT DAY. »

Nye aldersgrenser på kino fra 1. juli 2015

De nye aldersgrensene blir tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »