Film fra Nord til Kirkenes

Film fra Nord er Tromsø internasjonale festivals populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen. »

Filmvisning i samarbeid med Barents Exchange!

Fredag 22. september kl. 21.30 viser vi kortfilmprogrammet SIDE BY SIDE: A DAY IN THE LIFE OF... i samarbeid med Barents Exchange. Visningen er gratis, og har 15 års aldersgrense. »

Babykino: What Happened to Monday?

Fredag 15. september kl. 12.00 viser vi What Happened to Monday? som høstens første babykino. Vi demper lyden og setter på lett belysning. Vi sees! »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund

Aurora kino stilte med en stor delegasjon på Den norske filmfestivalen i Haugesund som nylig gikk av stabelen. Det ble mange seminarer og møter, men vi fikk da også sett noen filmer, og her vil vi trekke fram tre av dem: »

Billettsalget til Kingsman: The Golden Circle har startet!

"Kingsman: Secret Service" introduserte verden til Kingsman - en uavhengig, internasjonal superhemmelig etterretningsorganisasjon hvis endelige mål er å holde verden trygg. I "Kingsman: The Golden Circle står våre helter overfor en ny utfordring. Kjøp billetter nå! »

Høsthalvårets Kinoklubbfilmer.

Dette semesteret viser vi fem filmer i Kinoklubben. Her får du servert fransk vingård, historisk kjærlighetsdrama, norsk samfunnsaktuelt drama, Agatha Christie krim og Jan Baalsruds dramatiske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. »

Auroras Barnefilmdager 2017!