Kinoen feirer PRIDE!

Barents Pride kommer tilbake til Kirkenes for 3. gang- og kinoen er selvsagt med på feiringen!

Fredag 27/9 kl. 21.00 har vi en åpen gratisvisning av filmen PRIDE. Det er ikke mulig å handle billetter på nett, så billetter må hentes i kiosken på kinoen. Første mann til mølla-prinsippet gjelder.

Pride er en herlig og fantastisk morsom film om to fullstendig ulike kulturer som krasjer i hverandre, og som forsøker så godt de kan å samarbeide mot et felles mål. Filmen er tekstet på norsk og russisk.

BARENTS PRIDE

FRI- Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold inviterer i samarbeid med Amnesty International, Den norske Helsingforskomite, Skeiv verden og Maximum til Barents pride i Kirkenes. På Barents Pride møtes norske og russiske organisasjoner og aktivister for å feire mangfold og kjærlighet og kjempe for at menneskerettighetene skal gjelde alle

26.-28. september arrangeres verdens eneste norsk-russiske Pride i Kirkenes. Vi varmer opp med aktivisme, politikk og kulturelle innslag før det store høydepunktet: Parade og paradefest lørdag 28. september.