Perledykkerne

I september starter Aurora kino opp et konsept for de som jakter på perlene i kinoprogrammet på våre kinoer i Tromsø, Alta, Narvik og Kirkenes. Dette er vår måte å hjelpe våre kunder til å oppdage filmperlene på kino – filmer som taler til hodet og hjertet, og gir opplevelser utover bare å underholde. Vi vil informere om perlefilmene fortløpende gjennom nyhetsbrev og på Facebook.

I Kirkenes viser vi filmperlene våre hver andre torsdag. Første visning er 27.09. og neste visning er 11.10. Første film ut er NÅR JEG FALLER.

NÅR JEG FALLER handler om Joachim som nesten har gitt opp troen på et normalt liv, og er i ferd med å tape kampen mot heroinen. Han lever et dobbeltliv og avhengigheten har tatt fullstendig overhånd, idet han en blir nødt til å ta vare på sønenn Lukas. Med en voksende kjærlighet for Lukas, har Joachim en grunn til å forsøke å bryte sirkelen med årevis av misbruk. Klarer han å bli den han egentlig ønsker å være, eller er det for sent?