Vi søker ny kinosjef i Kirkenes og Vardø.

Vår kinosjef i Kirkenes og Vardø har søkt nye utfordringer, og vi søker hennes etterfølger. Vår nye kinosjef vil overta ansvaret for en veldrevet avdeling, som har vist stabile resultater de siste årene.

Er det deg? Vi søker etter er en engasjert, energisk, selvstendig, positiv og resultatorientert person med god arbeidskapasitet!

Du må ha vilje, forståelse og motivasjon til å arbeide i en virksomhet som hovedsakelig har åpent når andre har fri, noe som krever fleksibilitet. Kinosjefen skal inngå i ordinær driftsturnus med arbeid både på dagtid og kveldstid/helger. Det er en forutsetning at kinosjefen skal kunne fungere de ulike driftsfunksjonene.

Kinosjefen vår skal ha spesielt fokus på den totale gjesteopplevelsen vi ønsker å gi våre gjester gjennom god opplæring og utvikling av dine ansatte og deres innsats. Det er derfor et sentralt krav at du evner å motivere dine medarbeidere, og kan bygge et resultatorientert team.Vi tilbyr den rette kandidaten spennende utfordringer på en unik arbeidsplass.

I Aurora kino jobber vi som ett team på tvers av kinoene i Tromsø, Alta, Kirkenes, Vardø, Narvik og Lakselv.  Du vil få støttefunksjoner tilgjengelig innen administrasjon, filmbooking, markedsføring, kiosk og teknikk. Administrasjonen ligger i Tromsø.

Det er en fordel med relevant utdanning eller erfaring, samt god muntlig og skriftlig framstillingsevne. I tillegg forventer vi interesse for kultur og film! Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Lønn etter avtale. For nærmere informasjon om stillingen kan adm.dir. Geir Martin Jensen kontaktes på telefon 901 03 183 eller e-post gmj@aurorakino.no

Se fullstendig utlysning og send inn din søknad med CV via Jobbnorge.no innen 20. mars 2020